Reviews

"Ik kwam de sessies uit met echt heel veel nieuwe energie!"

HET VERHAAL van Petra:

"De reden dat ik bij Zang&Zin aan de slag ben gegaan, is dat ik graag vrijer wilde zingen en angsten daarin overwinnen, alles durven geven, podiumvrees, mezelf mogen zijn en om erachter te komen wat ik nu ten diepste wil.

 

Ik heb vooral zanglessen gehad en 3 sessies bij Tineke. De begeleiding bij Zang&Zin heb ik als heel prettig ervaren. De sfeer is heel fijn en warm, heel liefdevol. Ik ben heel tevreden over wat ik bereikt heb bij Zang&Zin. Ik heb dingen aangedurfd die ik voor die tijd niet durfde en inmiddels ga ik nog meer dingen doen waarvan ik anders dacht "dit kan ik niet". Natuurlijk is het nog spannend, maar het proces ernaartoe is in ieder geval leuk!

 

Het meest opvallend aan mijn ervaring bij Zang&Zin is dat het persoonlijk leven naadloos aansluit bij de zangbeleving en dat Bert en Tineke elk op een heel eigen manier werken, maar dat het past, het versterkt elkaar. Het is opvallend hoeveel er in jezelf verborgen zit, en dat ze dat er dan gewoon uit weten te halen.

Zo goed dat jullie dit samen hebben opgezet! Het sluit naadloos aan. Ik vind het echt heel bewonderenswaardig hoe jullie op een heel eigen manier met mensen werken, super gaaf! Daar waar ik het geloof wel een beetje opgegeven had, hebben jullie gewoon wel in mij geloofd en dat daadwerkelijk ook naar boven gehaald, mooierds!

 

Ik raad anderen Zang&Zin zeker aan! Ik denk echt dat het een verrijking is voor je persoonlijke ontwikkeling en dat het je zoveel stappen verder brengt."

Klinkt dit jou ook als MUZIEK in je oren?

Atelier

Zang&Zin

 

 

Mannagras 15

8043 KC Zwolle

 

 

Tineke van de Wetering-Smit

 

 

www.hartcreaties.com

 

tineke@zang-en-zin.nl

 

06 24 28 24 11

 

 

Bert van de Wetering

 

www.bertvandewetering.nl

 

bert@zang-en-zin.nl

 

06 51 03 92 16

Copyright. All Rights Reserved by Zang&Zin